Welkom op de site van Sportkennismaking Leiden

Leidse Studenten Duikvereniging

Duik jij naast je studieboeken, voor de nodige (ont)spanning ook graag het diepe in? Of ben je meer van de borrelpraat onder het genot van een vloeibare versnapering? Bij LSD kun je alle kanten op! Elke maandag na het eten en donderdag rond ons zwembaduur wordt er geborreld in ons eigen pand op het watersportterrein.

Een flink aantal commissies verzorgt het hele jaar door al dan niet duik-gerelateerde activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een duikreis georganiseerd (afgelopen jaren naar de Azoren en Spanje), gaan we vier keer per jaar voor een prikkie op duikweekend in Zeeland, wordt er flink wat gedoken en zijn er vele andere activiteiten, zoals chocoladefondues, nieuwjaarsdiner, Sinterklaas, etc. Onze vrijwillige instructeurs bieden internationaal erkende opleidingen en de materiaalcommissie houdt ons materiaal met klusavonden in topconditie.

Bij LSD wordt duiken betaalbaar, omdat je als lid de duurste onderdelen van je uitrusting gewoon uit ons gemeengoed kunt lenen. Met onze eigen compressor kom je bovendien nooit zonder lucht te zitten.

Reeds enthousiast en kun je niet wachten je bij ons te voegen? Kom dan een keer langs en schrijf je in!

Aanbod Sportkennismaking Leiden van Leidse Studenten Duikvereniging

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.